Wall of Windows

Home-Inspiration-53Jeg har længe gået og drømt om en væg af vinduer, og kommer formentlig til at drømme længe endnu. Jeg har forestillet mig flere steder i vores lejlighed, hvor en omgang vinduer ville gøre sig godt, jeg er dog ikke sikker på, at vores udlejer er enig. I skal dog ikke snydes for lidt inspiration og en god idé, af den grund.

Glasvæggen er en sjov måde at separere et rum på, men kan også blot bruges til, at skabe effekt. Der er et hav af muligheder for opsætningen, over til valg af størrelser, former og materialer. Jeg ved ikke helt om jeg er til ståludgaven eller vinduerne med træramme, men uanset hvad, er jeg fan.

Husk, at i kan følge bloggen via Bloglovin, Facebook og Instagram, hvis i vil holdes opdaterede når der kommer nye indlæg.

4_galimg

AH7

Swing-08

zwarte-piano

First: For Interieur // Second: Plain English // Third: Alvhem // Fourth: Trendland // Fifth: vtwonen

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *