Vores store kærlighed

img_6026

Hun har allerede været hos os i fem uger og fire dage. Jeg fatter virkelig ikke, hvor tiden bliver af, men vi gør vores allerbedste for at nyde den og være tilstede i nuet. Søndag d. 25 September 2016 blev vi nemlig forældre til vores aller skønneste Vera. 13 dage over tid lod hun vente på sig, men det var selvfølgelig al ventetiden værd.

At blive mor er den vildeste oplevelse nogensinde og ikke mindst det at skabe en lille familie med manden min ♡ Større bliver det vist ikke. Jeg kan stadig kigge på vores datter og undre mig helt over at hun virkelig er vores – dette lille bitte menneske. Allerede så meget personlighed og store undrende øjne. Jeg kan blive helt misundelig på de store maver der går rundt og stadig har den vilde oplevelse en fødsel er tilgode. Helt skørt, jeg ved det godt! Jeg er blot lykkelig over det eventyr vi netop har taget hul på, som ny familie.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Personlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *