Velkommen til BLAANORD

IMG_2068

– en blog om livsstil, indretning og mad

Bag bloggen finder i mig, Anne Cathrine, som er 26 år. Til dagligt læser jeg en kandidat i Kulturel Sociologi og har stor interesse i tilværelsens mange livsstilsfacetter. Jeg er optaget af hvordan vi som mennesker konstruerer os selv og den tilværelse vi indretter os i, ud fra samtidens tendenser og udvikling.

Møbler og indretning har så længe jeg husker interesseret mig. Især min farmor og farfars hjem har altid været meget inspirerende med smukt design og gamle møbler fra min oldefars møbelfabrik. Jeg var og er til stadighed betaget af den historie gamle møbler fortæller, da de vidner om et liv levet udenfor min horisont. Jeg elsker alt der har med indretning og smukke ting at gøre, og er altid på jagt efter mit næste fund.

Sidst men ikke mindst er det umuligt at komme udenom at mad er i høj kurs i dette hjem. Især min kæreste er vild med at eksperimentere i køkkenet og dedikerer ofte hele dage til nye påfund. Interessen spænder vidt og jeg nyder altid godt af hans kulinariske udfoldelser. Han er derfor gået med til at indtage et lille hjørne af bloggen, hvor denne passion kan få frit løb.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Personlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *