Velkommen til 2016 & en vinder

hygge-illustration-shout-largePhoto credit: SHOUT/Dutch Uncle

Jeg håber at i alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg har mere eller mindre haft trukket stikket til den sociale medieverden mellem jul og nytår, hvilket har været dejligt for en stund. Nogle gange er det rart bare at kunne trække sig lidt tilbage og lade tiden gå i stå. Vi har valgt at gøre det samme omkring de store julearrangementer og i stedet forsøgt at nyde roen uden for mange forpligtelser.

Nu er julen slut og et nyt år er skudt i gang, men vi har endnu ikke helt ladet julen fordufte herhjemme. Juletræet må dog nok lade livet i morgen og pynten pakkes væk til det atter er jul igen. Vi bevæger os allerede mod lysere tider, hvilket er underligt da det ikke rigtig er blevet vinter endnu. Jeg savner at der kommer sne og smukke dage med frost, da det hører sæsonen til. Når det nu ikke kunne bliver til hvid jul i 2015, så må der i det mindste komme lidt sne og bidrage til hyggen i januar, når julestemningen ikke længere kan gøre det. Mange glæder sig måske over at dagene atter igen bliver længere, men jeg holder af alle årstider, og er altså ikke klar til at give afkald på vinter og mørke helt endnu. Vinter er nemlig lig med stearinlys, gang i brændeovnen, simreretter, tid ved symaskinen, tæpper i sofaen og mange andre hyggelige ting. Og jeg elsker altså at hygge mig. Simreretterne har det næsten været for varmt til at kaste sig over og jeg går altså ikke ud af mørket, før end jeg har fået langtidstilberedte kæber eller oksespidsbryst med kartoffelmos – på en kold dag.

Når alt det er sagt, så er et nyt år begyndt og det er tid for at se frem i stedet for tilbage, selvom jeg er lidt af en nostalgiker. Jeg er ikke meget for det der med at opstille nytårsforsæts, men jeg håber at 2016 bliver et godt og spændende år med masser af gode stunder, drømme der bliver opfyldt og ikke mindst masser af kærlighed. Og så til der, hvor jeg har snyltet en anelse, nemlig med at finde en vinder af den giveaway, som jeg satte i gang lille juleaften. Bedre sent end aldrig, ikk? Jeg har endnu en gang benyttet mig af random.org, som kastede tallet otte ud af maskineriet. Bag kommentar nr. 8 gemmer Caroline Stadsbjerg sig, som snart har et sæt smukke stjerner fra Ib Laursen på vej mod sig.

Jeg er glad for alle der har fulgt med i 2015 her på bloggen og håber at i stadig hænger på i 2016, hvor bloggen forhåbentligt fortsat kan få lov til at udvikle sig, og skabe ny inspiration til alle der er boligglade og nysgerrige rundt omkring. GODT NYTÅR!

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Personlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *