Tiles and flowers

TilesandflowersTjek lige det her hjem ud. Det køkken…tror jeg ville blive i virkelig godt humør i det køkken. Der er både det rå, industrielle touch, men også en huleagtig oasestemning. Jeg er vild med det! Hele lejligheden emmer i sin helhed lidt af at være en oase. Soveværelsets sartgrønne vægge, de mange planter og det blomstrede tapet i køkkenet (indsæt smiley med hjerter i øjnene). Den indbyggede hylde væg længere nede taler helt sikkert også til mig. Jeg har altid været vild med gamle huse eller lejligheder der har en hel væg bestående af en indbygget reol – især hvis den går hen over en åbning til næste rum.

Stilen i denne lejlighed ligger egentlig ret langt fra den måde jeg selv bor på og alligevel kunne jeg se mig selv ind lige her. Synes det er lidt af en balance at få et rum eller et helt hjem til at virke som en hyggelig hule med mange møbler og ting uden, at det kommer til at virke rodet og proppet. Oplever dog helt sikkert at denne lejlighed rammer plet. Jeg vil i hvert fald lade mig inspirere heraf.

Tilesandflowers1 Tilesandflowers2 Tilesandflowers3 Tilesandflowers4 Tilesandflowers5 Tilesandflowers6 Tilesandflowers7 Tilesandflowers9Tilesandflowers8 Source: Entrance  // Home of: Tant Johanna

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *