The music corner

DSC_0229

Vi har fået nyt op i spisestuen. Min gamle B&O pladespiller, som oprindeligt er min fars fra hans ungdom, har fået sig en ny plads. Egentlig har den ikke rigtig haft en plads efter flytningen, men jeg har længe vidst, hvordan den skulle bo. Resultatet er heldigvis blevet ligesom jeg forestillede mig, nu mangler vi bare den helt rigtige højttaler (som har været undervejs i de sidste tre år nu, MINDST!). Ja ja, Rom blev ikke bygget på en dag.

Bogkassen er nyerhvervet fra Trævarefabrikernes Udsalg og passer til de andre vi har i lejligheden. Jeg har endnu ikke vist de to der hænger i spisestuen, men planen er, at de alle med tiden skal males hvide. Der er allerede ret meget teaktræ i spisestuen, plus de lyse trægulve. Tænker derfor at hvide bogkasser kan skabe lidt ro, men nu må vi se. Vi kan godt være lidt langsomme til at få iværksat visse projekter i dette hjem, så man kan til tider nå at ombestemme sig nogle gange.

DSC_0230DSC_0193DSC_0220DSC_0233

DSC_0226 DSC_0224

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør, Mit Hjem

One thought on “The music corner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *