The Living Room // My Home

DSC_0169

Velkommen til tv-stuen! Det er vist blevet tid for at vise lidt mere frem at vores nye hjem. Vi har stadig nogle projekter i denne stue, da jeg ikke helt kan beslutte mig for, hvordan den anden halvdel af stuen skal se ud. Er dog godt tilfreds med det vi har fået styr på indtil videre.

Jeg havde egentlig tænkt at vi skulle have en biblioteksvæg herinde udgjort af bogkasser, men da vi fik vores møbler herop, var det ikke sagen alligevel. Måske på et senere tidspunkt. For nu, har vi i stedet splittet vores bogkasser op og ladet de andre to bo i spisestuen. De to kasser i tv-stuen får lov til at blive som de er og de to i spisestuen skal males.

Det store tæppe foran sofaen er en gammel, ny sag. Det kommer fra min afdøde oldemor og har i mange år ligget gemt på min moster og onkels loft. Sidste år var vi ovre at rydde op i nogle af hendes opmagasinerede ting og besluttede os for at tage det med hjem. Nu bor det så her.

DSC_0164DSC_0144DSC_0127DSC_0168DSC_0142DSC_0139

– Jeg er helt tosset med denne gamle legetøjscykel. Absolut et af de bedre loppefund. Vi købte den på et loppemarked i Polen nogle somre tilbage. 

DSC_0143

Keramik er blevet lidt af en svaghed for mig, ligesom for så mange andre. Der sniger sig hele tiden lidt nyt ind og de tre brune ovenfor, er seneste skud på stammen. Har dog ikke selv været ude og finde disse. For nylig flyttede min mormor på plejehjem og der blev derfor ryddet ud i hendes ting. Nogle af hendes ting flyttede hjem til os, hvoraf vaserne var i blandt.

Elsker gamle ting. Især dem med affektionsværdi eller en god historie, er i høj kurs i dette hjem, men generelt det at genbruge gamle sager er en fornøjelse. Som det tydeligt ses går vi dog også ind for nye ting, som står fint i kontrast til det gamle.

DSC_0154DSC_0153DSC_0124DSC_0129

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Mit Hjem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *