The Kitchen Dining Area

DSC_1005

Godmorgen derude! Håber i har haft en god start på ugen og nød solskinsvejret i går, for i dag regner det da godt nok. Passer mig dog egentlig ganske fint, når jeg alligevel bare skal sidde indenfor og skrive speciale. Med tre uger til deadline, er der efterhånden ikke plads til mange overspringshandlinger længere.

Nå, men jeg fortalte for nyligt om mit fund, af et nyt Omann Junior spisebord og den særlige betydning Omann møbler har for mig, grundet min familiære relation. Læs historien her, hvis ikke du fik den med i første omgang.

Jeg har nu langt om længe fået bordet sat sammen og taget et par billeder, så i kan se, hvor fint det er. Normalt har vi et rundt teaktræsbord stående i køkkenets spisekrog, men synes virkelig at det nye bord er så fint, at det måtte på prøve i køkkenet.

Man sidder virkelig godt ved bordet og det er en smule større end det gamle bord, men farven spiller desværre ikke mega godt til vores grimme køkkenelementer. Går lige og overvejer, hvad der skal ske med det – måske en ny ejer, desværre!

Jeg vil dedikere mig til P6 Beat og specialeskrivning nu. God dag til jer ♥

DSC_1004 DSC_1006DSC_1012

 

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Genbrugsguld, Interiør, Mit Hjem

4 thoughts on “The Kitchen Dining Area

 1. Louise

  Wow det er fint – ligeså fint som du beskrev det:) Det kan ikke være nemt at skulle af med – hvis det bliver den endelige beslutning..

  Reply
  1. BLAA NORD Post author

   Ja jeg er altså også ret tosset med det 🙂 Kunne også være at det bare skulle til opbevaring og så må man se, om det kan passe ind et andet sted på et tidspunkt..

   Reply
  1. BLAA NORD Post author

   Hej smukke,
   Uha, lyder spændende med nyt spisebordssæt 😛 Hvad overvejer du i stedet? Bordet er lavet af eg. En træsort, som vi er blevet ret så glade for, må jeg sige. Kh AC

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *