The House in the Woods // Coffee Table Book

db09217a43e7ff0914b7425aa3095435Jeg er faldet over den fineste og mest eventyrlige billedserie af vilde dyrs liv i forladte huse, som befinder sig dybt inde i de finske skove. Er man til smukke fotografier og magiske øjeblikke, er bogen ‘The House in the Woods’, helt sikkert værd at tilføje til samlingen af coffee table books. Bag bogen står fotograferne Kai Fagerström, Risto Rasa og Heikki Willamo, og de afgjort fanget noget særligt med deres linser.

Jeg elsker fotografier som man kan fortabe sig i og, hvor et hav af historier åbner sig for en, straks man kaster sine øjne på billedet. Det synes jeg er tilfældet her. Bogen kommer i hvert fald på listen over ting jeg ønsker mig. Er selvfølgelig ikke for tidligt at lave ønskeseddel allerede nu, selvom min fødselsdag først er i november. Man er vel et planlæggermenneske der elsker at lave lister ♥ Køb bogen her.

3211raccoon_hires

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *