The Grey Kitchen

Kitchinspo2

Jeg er forelsket i grå køkkener for tiden. Drømmer af og til om, at køkkenet i vores lejlighed på mystisk vis er skiftet ud, når jeg står op om morgenen. Er dog ikke sket endnu! Vi bor desværre til leje og køkkenet bliver nok desværre derfor også, som det er nu. Det er dog tilladt at drømme!

Desuden er det godt at være forberedt på den dag, hvor jeg får mit helt eget køkken og formentlig kommer til at lave om, skifte ud og gøre ved. Indtil da giver jeg inspirationen videre – måske i er andre der står i den herlige situation lige nu, hvor i har mulighed for at gøre noget ved jeres køkken.

Når det nu ikke kan blive til opfyldelse af køkkendrømme, er det godt at der er mange andre projekter der kan tages fat på over sommeren, i hjemmet her. Da begge husholdningens beboere er færdiguddannede lige om lidt (i næste uge – what!), skal der spares lidt på pengene, og sommeren i år byder derfor ikke lige på USA roadtrip, Sydfrankrig eller skøn storbysferie. Til gengæld skal vi en uge i sommerhus i det det nordjyske og så har vi masser af tid herhjemme til fx at male en væg, male bogkasser, sælge ud af gamle møbler, gå på loppemarkeder og finde andre gamle møbler, og tage på udflugter. Det er nu slet ikke så tosset igen.
– Hvad skal i mon lave i jeres somemrferie?

Kicthinspo1Greykitch-alvhem3 Greykitch.alvhem2Greykitch.alvhem1idee-deco-cuisine-1Kitchinspo6Kitchinspo7 Source: 1/2/3/4/5/6/7/8

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *