The face behind the blog

2015 - GMCS - 33-2Jeg tror, at det er ved at være tid for, at jeg får vist jer, hvem der egentlig gemmer sig bag BLAA NORD.

Selvom jeg absolut befinder mig bedst bag kameraet, har jeg allieret mig med en super dygtig kammerat, som fik ‘æren’ af, at skyde en række billeder af mig. Gianluca har netop startet egen photovirksomhed, GM Creative Studio, og jeg kan kun give ham de varmeste anbefalinger med på vejen. Jeg er virkelig ikke nem at tage billeder af, da smilet altid er lidt for stort eller øjet lukket halvt, men jeg synes, at han er kommet utrolig godt i mål, trods udfordringerne.

Når vi nu er ved det der med, at lære ansigtet bag bloggen at kende, må jeg vist diske op med lidt mere end et billede. Jeg har derfor sammenskruet en ’10 ting i ikke vidste om mig’, so here  it goes:

1. Jeg er altid sulten og bliver ofte mobbet af familien med, at der bor en bændelorm i mig.

2. Dyppelse og sauce (SOVS) binder et godt måltid sammen – ingen bøf uden sauce!

3. Jeg har en utrolig sød tand, og jeg er særlig vild med Toblerone og stærk lakrids…mmmm..

4. Jeg er genial opfinder af ord.

5. Jeg elsker lister og fører derfor noter over, hvor jeg er kommet til i alle de serier jeg følger med i. Ordnung muss sein!

6. Jeg hader at gå i shorts. Jeg forsøger mig næsten årligt med at købe et nyt par, men de ender altid nederst i skuffen.

7. Mit efternavn udtales IKKE som landet Oman, men som O-mand.

8. Jeg hader at se sport i tv, særligt håndbold og tennis. Hvorfor kan jeg ikke forklare.

9. Jeg er vild med at planlægge ting.

10. Jeg er meget lidt glad for at bruge penge på elektronik, hvorfor jeg stadig er indehaver af min første iPhone og det tog mig over et år, at overbevise mig selv om, at jeg nok var nødt til at købe en ny computer.

Punkt ét holder vist meget godt, eftersom at de første tre punkter handler om at kaste noget i hovedet. Skønt. Håber i blev lidt klogere på, hvem jeg er 🙂

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Personlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *