Stilleben no.1

DSC_2233DSC_2254DSC_2248DSC_2256Næst efter min absolutte yndlingsfarve blå, ligger grøn ret højt på ranglisten over fine farver. Der er bestemt nuancer af både blå og grøn der ikke tiltaler mig, men støvet grøn, er afgjort et hit for tiden. Generelt set, har den grønne farve gjort sit indtog i boligindretningen i denne sæson, med sin reference til naturen, og den ro der forbindes hermed.

Det jeg vil frem til er, at der er flyttet en fin lille krukke ind, fra Normann Copenhagen, som matcher min grønne arvevase fra Holmegaard ret godt. Krukken findes i to størrelser og jeg kunne sagtens finde på, at anskaffe mig den store krukke også. I det hele taget må der gerne flytte lidt flere grønne ting ind herhjemme i nær fremtid.

Og så lige til noget helt andet. Jeg håber ikke i har voldsomt brug for godt vejr, for den danske sommer viser da for alvor sit tarvelige ansigt i disse dage. Jeg har nærmest ikke fået luftet mine sommerkjoler denne sommer og går næsten konstant rundt med kolde fødder, i min insisteren på, at have bare fødder. Jeg er dog af den overbevisning, at alt slags vejr har sin charme, hvorfor lidt sommerregn ikke generer mig det store. Det gør det blot legalt, at tulle lidt rundt inden døre, uden dårlig samvittighed.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør, Mit Hjem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *