Poster Love // Ditte Maigaard

Botanik50x70_1024x1024Det med at få placeret nyt og gammelt kunst i et nyt hjem eller blot at skabe forandring, kan være lidt af en udfordring. Vi er langt fra i mål endnu og det er særligt tv-stuen og soveværelset der halter efter.

I vores gamle lejlighed havde vi en billedvæg, som hovedsageligt bestod af mindre billeder. Billederne var et mix af grafiske tryk, fotografier og sjove loppefund, og udtrykket var egentlig forholdsvis farvestrålende.

Jeg er usikker på om jeg kunne tænke mig en billedvæg igen  – i så fald skal den redefineres og der skal nye billeder til. Der er flere af de gamle billeder fra billedvæggen, som jeg ikke kunne tænke mig at få op igen og jeg grubler derfor meget over, hvad der så skal ske.

Jeg har i min søgen på, hvad vi skal stille op på kunstfronten herhjemme, kigget en del rundt og kastet min kærlighed på flere forskellige ting. Særligt har jeg dog fået øjnene op for den dygtige grafiker, Ditte Maigaard. Jeg har derfor været i kontakt med Ditte og fået lov til at vise nogle af hendes fine prints frem her på bloggen.

Ditte er uddannet designer og laver de smukkeste prints, som hun, sammen med mange andre lækre ting, sælger igennem sin webshop og fysiske butik i Nordby på Fanø. Mit favoritprint af Ditte’s, er det alt for fine print Botanic Cone, som ses længere oppe. Jeg har planer om at smutter en tur til Fanø så snart specialet er overstået, for at erhverve mig denne herlighed. Printet kan også sagtens købes i hendes webshop og sendes, men synes det er en god undskyldning for at komme en tur til Fanø 🙂

Nedenfor har jeg udvalgt nogle af mine andre favoritter. Tjek lige den store kanin på billede to – også den måtte gerne flytte hjem til mig.

Styling2_RazorClams_1024x1024ReflectionRabbitMegaOrnament2_1024x1024MrFox_Friends2015_1024x1024

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *