Nyeste loppeskud på stammen…

DSC_2711DSC_2746Godaften! Håber i har haft en skøn weekend. Vi startede vores med grillet flæskesteg og hygge på terrassen i min mors have fredag aften. Flæskestegen er vist til størst glæde for min mor og Patrick, så glæden var ikke just stor, da sværene brændte på ude på grillen. Der kæmpes altid en brav kamp om, hvem der skal have glæde af mine svær. Tror jeg må forhandle mig til noget næste gang, siden kursen er så høj på dem. Jeg er alt for gavmild.

Lørdag gik turen forbi to loppemarkeder, hvor jeg blandt andet fik mig handlet til en fin, men ukendt safaristol, hos det sødeste ældre ægtepar. Jeg får altid lyst til at sætte mig ned og drikke kaffe, og høre gode historier, når jeg støder på sådanne søde mennesker.
Resten af lørdagen gik med kolonihavebesøg og grillhygge i solen. I dag har jeg tilbragt nogen tid med min far, på både gåtur og frokost, og masser af snak. Der er også blevet omrokeret på dimser, lagt store planer for kontoret og spist is med smarties, (hjemmelavet McFlurry) mmmm.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Genbrugsguld, Interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *