Mit julehjem & en giveaway

DSC_3344DSC_3386DSC_3311DSC_3321DSC_3340Det er 4. søndag i advent, der er kun fire dage til jul og december er endnu engang fløjet afsted. Selvom jeg startede tidligt med at jule, er denne måned alligevel forsvundet for næsen af mig. Jeg mangler stadig at få styr på de sidste julegaver og at pakke dem der er købt, fint ind. Vil se om jeg kan få styr på indpakningen i morgen, så i kan nå at få lidt inspiration til flotte pakker her på bloggen, inden vi skriver den 24. december.

Som i måske ved, har vi haft juletræ længe herhjemme, og det er en stor fornøjelse at stå op til det pyntede træ med lys i, hver dag. Det er dog en tradition jeg selv har indført, at juletræet skal så tidligt indenfor. Egentlig er jeg vokset op med, at juletræet først kom ind i stuen den 23. december, hvor min bror, far og jeg så pyntede det i bedste stil, med julegodter på bordet, julemusik på anlægget og min mor i køkkenet. En virkelig hyggelig tradition, men fornøjelsen er bare alt kort, når træet kun er fremme i en uges tid. I hvert fald for en juleglad tosse som mig. Det blev nemlig altid taget væk igen inden nytår.

Selvom julen næsten er på sit højeste, har jeg altså stadig et par giveaways i ærmet til jer, som relaterer sig til julen. I samarbejde med Ib Laursen, har jeg nemlig sørget for lidt forkælelse til jer søde læsere. I dag er der dobbelt op på vinderchance, da jeg har hele to præmier på højkant. Der er mulighed for at sprede lidt ekstra julestemning med fine og stilrene stjerner i sort metal. Jeg udlodder to sæt med tre stjerner i hver og alle er velkommen til at deltage!DSC_3408 DSC_3413For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar i feltet nedenfor, hvor du fortæller, hvilket stykke julepynt i din samling du bedst kan lide ♥ Deltag frem til den 23. december kl.12.00. Vinderen får besked på mail og bliver offentliggjort her på bloggen.

Husk, at i altid kan følge bloggen på henholdsvis Facebook, Bloglovin og Instagram, men det er ikke et krav for at deltage i konkurrencen. Jeg er dog glad for hver og én af jer, som følger med i mit univers.Jul2Indlægget er blevet til i samarbejde med Ib Laursen. Alle udtalelser er mine egne og produkterne er nogle, som jeg finder virkelig fine eller selv bruger.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør, Jul

20 thoughts on “Mit julehjem & en giveaway

 1. Line Nielsen

  Det er helt sikkert min mors hjemmestrikkede nisser.. De er SÅ hyggelige, og minder mig om min barndom, hvor det dog var min mormors strikkede nisser, der fyldte hele huset. Der er lidt Gertrud Sand stil over det 🙂

  Reply
 2. Louise Koudal

  Mit ynglings julepynt er helt klart et udklip af min datters lille hånd som hænger på juletræet. Vi lavede den sidste år og hun tegnede selv øjne pg mund på den. Så yndig og fin den er:)

  Reply
 3. Pernille L

  Min mor har engang selv lavet en masse fint julepynt, som jeg har arvet.
  Minderne fra da samme pynt hang på træet, da jeg var barn, er noget helt specielt 🙂
  Glædelig jul!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *