Mine IKEA favoritter lige nu

IKEA collage11. Ätbart bestik i rustfri stål // 2. Råskog taburet // 3. Ikornnes gulvspejl i ask // 4. Ranarp loftlampe // 5. IKEA PS 2014 garderobeskab // 6. Malsjö vitrineskab

Jeg har fundet en stak favoritter af mine frem fra IKEA. Drømmer særligt om nyt bestik med fine og romantiske detaljer, og et sort vitrineskab for tiden. Har længe drømt om et vitrineskab og jeg er sikker på, at der nok skal flytte et fint et ind en dag. Vi kunne også godt bruge et par lamper over køkkenbordet, som giver lidt mere arbejdslys her i mørket. Skamlen ville være fin i vores køkken til at sidde på når der skal tages sko på eller som natbord i soveværelset.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør

2 thoughts on “Mine IKEA favoritter lige nu

 1. Ck

  Hvis jeg havde plads til det fine vitrineskab skulle det ASAP erhverves! Tænkte forresten på om du ville lave et indlæg om den MEGET fine kjole som du postede på Instagram den anden dag?

  Reply
  1. BLAA NORD Post author

   Åh ja, det vitrineskab er bare SÅ fint 🙂 Hvor er du sød! På din opfordring, er jeg sikker på at den godt kan finde vej til et indlæg her på bloggen. Kh

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *