Lampe Makeover // DIY

Lampecollage1DSC_0736Jeg har længe været irriteret på denne lampe. Nærmere bestemt, er det nok lampeskærmen der har gået mig på og jeg har ikke rigtig vidst, hvad jeg skulle stille op. Synes at lampens udformning er ret fin og jeg ville derfor nødigt af med den. Den har dog været en smule i skammekrogen siden flytningen, uden at jeg har vidst, hvad jeg skulle stille op med den.

Jeg har set ideen med de store glødepærer monteret på gamle lampefødder flere steder og kom heldigvis i tanke om ideen den anden dag. Havde en pære liggende fra Søstrene Grene og er sandelig blevet helt glad for lampen igen. Vil mene, at det er en nem og billig måde at pifte en lampe op på – selvom glødepæren på andre områder, er knap så hensigtsmæssig. Ideen er hermed givet videre!

DSC_0742lampecol2

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, DIY, Genbrugsguld, Interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *