Kernelæder og smukt design no.2

kkdw-canoe_chair-13Jeg har forelsket mig i endnu en stol med kernelæder. Stolen er lavet af den dygtige Kelly Dewitt, som står bag brandet KKDW. Stolen har fået liv i Kelly’s træværksted i Austin, Texas, hvor hun laver virkelige fine møbler med stor fokus på godt håndværk.

Jeg elsker når der er et særligt univers og fokus på godt håndværk bag et møbel og jeg synes absolut at dette er tilfældet her. Selvom stolen umiddelbart ikke er tilgængelig i Danmark, er den stadig inspirerende og ønskværdig. Det er såmænd altid tilladt at drømme og lade sig inspirere.

Jeg kunne i hvert fald sagtens forstille mig den stå i et hjørne i den nye lejlighed, foran en lille biblioteksvæg og med en lækker lampe.

Oplev mere af Kelly’s arbejde og univers her.kkdw-canoe_chair-4

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Personlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *