Kernelæder og smukt design no.1

XL December_small-600x600

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste med hang til rene linjer, smukt design og naturlige materialer og jeg synes absolut at denne stol emmer af det hele.

Stolen er designet af Jasper Morrison & Wataru Kumano for det finske brand Nikari. Den er blevet til igennem designprojektet ‘Project 2012: Designs for nature’, som består af tolv forskellige designs fordelt på hver sin måned. Stolen her var den sidste i rækken og har fået navnet December XL Chair.

Til februar flytter vi i ny lejlighed og jeg har allerede gjort mig ret mange forestillinger omkring, hvordan vi skal indrette os. Jeg kunne meget vel se denne herlighed for mig i min nye stue. Det er i hvert fald tilladt at drømme og pt drømmer jeg meget om møbler med kernelæder.

XL December detail 2_small-600x600 XL December_detail small-600x600

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Personlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *