Juletræet med sin stjerne // Seks favoritter

Julestjerne_collage1. Håndfoldet papirstjerne fra Stjernestunder // 2. & 3. Fletstjerner fra Ferm Living // 4. 3D-stjerne fra Oi soi oi // 5. Minimalistisk guldstjerne fra Bloomingville // 6. Stjerne i teaktræ fra Trip Trap

Når det kommer til at få juletræet sat op i stuen og pyntet, må jeg nok erkende, at jeg har det med at være i ret god tid. Faktisk kan vi knap nå at ramme december før jeg klapper i mine små hænder over at skulle ud til den lokale juletræsmand, og i år kom vi da også kun til første søndag i advent, som altså faldt i november. Vi har altså haft juletræ i lidt tid nu, som i nok kan regne ud, og jeg elsker det. Sådan et juletræ kræver dog lidt af hvert, hvilket traditionen tro i dette hjem indebærer en stjerne på toppen.

Vi har haft den samme stjerne på toppen, alt den tid jeg har haft eget juletræ og den er egentlig lidt spøjs i sit udseende. Den er udformet lidt ala den fra Bloomingville ovenfor, dog i sølv og med små palietter hele vejen rundt, som sagt lidt spøjs. Den passer ikke rigtigt til den gamle traditionelle julestil vores juletræspynt efterhånden har bevæget sig over i og jeg er derfor på udkig efter en ny.

Jeg er særligt vild med papirstjernerne fra Stjernestunder og Ferm Living, som begge rammer lige min smag og vores juletræspynt. Jeg kan godt lide tanken om at den hvide fra Stjernestunder er foldet i hånden, samtidig med at den på ingen måde er prangende. Den fra Ferm Living er sjov, samtidig med at den rummer noget traditionelt over sig som forstørret fletstjerne, der er en klassiker i mange hjem.

Hvad sætter i på toppen af jeres juletræ og hvilken stjerne ville i vælge, ud fra mine seks bud?

Husk at konkurrencen fra 2. søndag i advent stadig er i gang frem til i morgen middag, hvor i kan vinde fine metaljuletræer fra Ib Laursen. Deltag lige her.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør, Jul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *