Inspiration til gaveindpakningen & to vindere

DSC_3494DSC_3492DSC_3545 Jeg har været i gang med at pakke julegaver ind i dag. Det er altid en af de kreative syslerier jeg hygger mig med og det er altså en fornøjelse at give en smuk gave. Tror også at de juletravle ekspedienter i butikkerne sætter pris på at slippe lidt, med de mange gaver der skal pakkes ind i december.

Min indpakning består aldrig af traditionel gavebånd, men i stedte af snor og vævet bånd. Det giver lidt ekstra til indpakningen og så kan båndet altid genbruges om man vil. Det ferskenfarvede og stribede bånd, som er på mine pakker i år, har jeg købt i en stofforretning, men jeg har nu også fundet meget fint bånd i Søstrene Grene igennem tiden. Det fine gavepapir i sart rosa med guldprikker er også fra Søstrene Grene og det brune papir kan jeg ikke huske, hvor er fra, men det kan vist købes i de fleste velassorterede supermarkeder.

DSC_3509Der er også trukket to vindere i søndagens giveaway, hvor der var to stjernesæt på højkant fra Ib Laursen. Lodtrækningen i dag er foregået ved, at jeg har skrevet sedler med alle tal på tilsvarende antallet af kommentarer, smidt dem i en skål og ladet ham den langhårede trækker med lukkede øjne.

Det blev til nr. 5 og nr. 16, hvor henholdsvis Ida og Louise gemmer sig bag. Stort tillykke med det, jeg har sendt jer en mail. Og tak til alle jer andre, som gad at deltage. Jeg nyder ærligt den aktivitet denne måneds giveaways har generet her på bloggen. Jeg hygger mig noget så meget med at læse alle jeres kommentarer! Husk at følge med i morgen, hvor jeg har en sidste giveaway i ærmet til jer.

DSC_3540

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: DIY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *