IKEA Sinnerlig kollektion ude nu // Mød naturen

Den nye kollektion Sinnerlig fra IKEA er i butikkerne nu og jeg spår den en lys fremtid. Jeg synes, at kollektionen skiller sig ud med sit rolig udtryk, der trækker linjer til naturen. Lækre naturmaterialer som bambus, søgræs, kork og jute præger de flotte designs af Ilse Crawford, som står bag udviklingen af kollektionen.

Jeg er ret vild med alle dele af kollektionen, men særligt den smukke og minimalistiske sofa, har stjålet mit interiørhjerte. Det rustikke tæppe i søgræs, kan jeg også sagtens se, som en del af boligindretningen herhjemme, samt bordlamperne med korkbund, flere af puderne og jeg kunne blive ved. Se hele kollektionen her!

Jeg er nysgerrig efter at høre, hvilke dele af kollektionen i er vilde med? Det ville være skønt med en masse aktivitet i kommentarfeltet. Synes det er virkelig hyggeligt, når i giver jeres meninger tilkende ♥
SINNERLIG-part-1-pic-1ikea07ikea10 ikea13 SINNERLIG-cork-material-3Photo credit: IKEA

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør

2 thoughts on “IKEA Sinnerlig kollektion ude nu // Mød naturen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *