Hverdagsglimt

Tiden går lidt hurtigt herhjemme lige nu. Jeg startede på nyt arbejde d.1 april og det tager altid en smule på kræfterne at starte op på nye og spændende udfordringer. Jeg føler mig dog allerede helt vildt godt tilpas og er slet ikke i tvivl om, at jeg er havnet det helt rigtige sted.

Når tiden flyver afsted, er det vigtigt at stoppe op ind imellem og nyde nogle af de mange gode stunder, som hverdagen byder på. Jeg tænker derfor, at der da skal lidt hverdagsglimt på bloggen.

DSC_3653– Nogle gange skal der lidt eftermiddagskage og te til i løbet af dagen, og en hjemmelavet kanelsnurre kan absolut anbefales. Find opskriften lige herIMG_4854– Jeg fik fine blomster med hjem efter første arbejdsdag og vejret viste sig fra sin bedste forårsside.
IMG_4857– Min søde mand sørger godt for mig og ved helt klart, at en af vejene til mit hjerte går igennem min mave. Han bager derfor gerne både pizza og brød, hvis det er det damen vil have ♥
IMG_4708IMG_4796– Min monstera har fået nyt liv efter at være kommet over i en større krukke. Den skyder lystigt og folder sig ud på fineste vis. Har pillet et lille skud fra, som forhåbentligt også bliver til en fin, stor plante en dag.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Personlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *