Healthy fruit yoghurt and granola // Recipe

DSC_0177Jeg har været i gang med at eksperimentere med forskellige udgaver af sund morgenmad, for at skabe den bedste start på morgenen. I går faldt valget på yoghurt og müsli, og jeg er godt tilfreds med resultatet. Tænkte derfor at jeg ville dele opskriften med jer. Den er både nem og hurtig, og man kan sagtens lave så der er en portion til dagen efter.

Yoghurt opskrift
– 1/4 l Cheasy A38
– Saften fra én appelsin
– 100 g. frosne brombær

Müsli opskrift
– 1 dl Rugflager
– 1-2 spsk Hørfrø
– Hakkede hasselnødder
– Evt. lidt hakket 80% mørk chokolade

Fremgangsmåde
Kom A38, appelsinsaft og frosne bær i en blender og blend sammen til en lind masse. Smag til efter egen smag og byt evt. brombær ud med hindbær. Rist rugflager, hørfrø og hasselnødder på en varm pande i 7-10 min. Den gode duft spreder sig når müslien er ved at være færdig. Drys på yoghurten og top af med lidt mørk chokolade. Lav evt. en større portion müsli, så der er nem morgenmad over flere dage.
Bon Appétit!

 Enlish recap:
I have been experimenting with different versions of healthy breakfast, to get the best start in the morning. Yesterday, the choice fell on yoghurt and granola, and I’m quite satisfied with the result. I thought therefore that I would share the recipe with you. It is easy and quick, and you can easily make enough for the day after.

Yoghurt recipe
– 1/4 l Natural yoghurt 
– Juice from one orange
– 100 grams of blackberries

Granola recipe
– 1 dl Rye flakes
–  1-2 tbsp Flaxseed
– Chopped hazelnuts
– Chopped 80% dark chocolate (own choice)

Approach
Mix the different yoghurt ingredients in a blender and blend until the mass is smooth. 
Toast the rye flakes, flax seeds and hazelnuts in a hot pan for 7-10 minutes. Sprinkle on top of the finished fruit yogurt and top with a bit of dark chocolate. Optionally make a larger portion of granola, for easy breakfast over several days.
DSC_0182

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Opskrifter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *