Grey Floors

1-nordic-design

Jeg har kastet min kærlighed på grå gulve i dagens indlæg. Den grå farve er ret så fin til at skabe kontrast i boligen, uden på nogen måde at være prangende, og farven passer ind i de fleste boliger og stilarter. Tendensen har i nogen tid været meget koncentreret omkring hvidt på hvidt, hvilket efter min smag, kan blive en anelse sterilt, hvilket de grå gulve og gråt interiør bryder med.

Når det kommet til valg af gulve, har flere over de seneste år fået øjnene op for flotte og anderledes alternativer til trægulvet, nemlig epoxy og beton. Især epoxygulvene, har en uforstyrret renhed over sig, som virkelig tiltaler mig. Mest af alt, er jeg dog tilhænger af de malede trægulve.
Hvilke type gulve er i mon mest til, hvis i frit kunne vælge?

Anyhoodles. Er jeg den eneste der har forestillet sig flyvende containere fra himlen i nat?! Sådan lød det i hvert fald under nattens uvejr, fyldt med både blink og høje skrald. Det skal siges, at jeg elsker uvejr og er mest irriteret over, at det vildeste af slagsen altid kommer om natten, hvor jeg sover. Typisk.

Jeg vil bruge eftermiddagen på, at undersøge gode indretningsløsninger til kontoret. God weekend til jer alle ♥

collage, grå2901806aa04e30d039e3c6447006c2ce3 collage, grå417c51865f714084a6efaa82d172ef86First: Stadshem // Second: Forerver Love // Third: Lilla Villa Vita // Fourth: Boffi Copenhagen // Fifth: Avenue Lifestyle // Sixth: The Plumed Nest // Seventh: Boligmagasinet – Photo: Iben og Niels Ahlberg

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *