Glimt fra kontoret

DSC_2979DSC_2971 DSC_2976 DSC_2977 Der er stadig dele af vores lejlighed, som endnu ikke har set dagens lys her på bloggen. Både soveværelset og kontoret er en længere proces at få styr på og der er stadig et stykke vej endnu, inden jeg er tilfreds. For nyligt gjorde jeg dog en indsats for, at kontoret skulle blive bare en smule hyggeligere, hvorfor i får lov at se lidt derfra i dag.

Egentlig har jeg dimset lidt på P’s side af bordet, da jeg selv har en masse sy-ting stående på den anden halvdel, men et kontor er vel også til for at blive brugt. Der er stadig brug for at vi gør mere ved kontoret inden det spiller helt, men kræver at jeg lige får solgt ud af en masse af de møbler jeg har købt på sommerens loppemarkeder og genbrugsture. Vi har snakket om at bygge et ekstra arbejdsbord og en daybed, så vi begge kan være på kontoret selvom det kun er den ene der arbejder ved symaskine, 3D-printer eller noget andet. Nu må vi se hvad det ender med. Der kan snildt opstå nye idéer inden de første overhovedet er søsat herhjemme.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør, Mit Hjem

3 thoughts on “Glimt fra kontoret

    1. BLAA NORD Post author

      De er fra Søstrene Grene 🙂 De har oprindeligt siddet på en en tyk elastiksnor (måske en tørresnor), som jeg har klippet over og taget dem fra. Kh

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *