Garden Party // Be Inspired

DSC_0949DSC_0954

I søndags var jeg med bag kameraet til den fineste dåbsfest, der blev twistet med et hemmeligt bryllup. Festen blev holdt udenfor i den hyggeligste have og der var SÅ fint pyntet op. Vejret var en smule blæsende, men solen skinnede og jeg er vild med, at sommerens fester så småt er i gang.

Med sommerens fester in mente, synes jeg, at det er på sin plads med lidt inspiration til pynt og dekorering af forestående fester. Som jeg fortalte om her, har jeg i samarbejde med den søde Frøken Fryd, udarbejdet en fotoserie med de fine produkter hun sælger på sin webshop. Om festens tema er en barnedåb som her, studenterfest, bryllup, fødselsdag eller hvad end der bør fejres, er jeg sikker på, at de smukke papirbolde, hyggelige guirlander eller yndige cupcakeforme vil være et hit.

DSC_0922DSC_0960DSC_0920DSC_0933DSC_0952DSC_0931DSC_0953Dåb2DSC_0924Dåb3DSC_0905Dåb1 DSC_0957

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Interiør, Udeliv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *