Gammel og krakeleret

DSC_0608

God eftermiddag derude! Håber i har haft en skøn påske med lækkert mad, solskin og forhåbentligt lidt ferie. Vi havde ingen rygrad i min lille, tomands specialegruppe og valgte derfor at lægge specialet på hylden hen over påsken. Computerstikket her derfor nærmest været trukket ud og dagene er gået med familiefrokoster, og en smule afslapning.

Fornyligt gjorde jeg lidt af et scoop, synes jeg selv, hvilket har resulteret i omrokeringer i spisestuen. Det er ingen hindring at vi blot har boet i den nye lejlighed i to måneder og at vores møbler derfor ikke, har haft en fast plads særlig længe. Der herskede ingen tvivl om at denne gamle og krakelerede herlighed af et karlekammerskab, nødvendigt måtte indfinde sig på undertegnedes adresse.

Er det ikke et fint skab? Vi er i hvert fald ret tossede med det herhjemme. Tilstår glædeligt, at jeg har fundet lidt inspiration hos Kristine, efter jeg var ude og lave en boligreportage i hendes hjem. Blev ret forelsket i hendes malede karlekammerskab og linnedskab i stuen, og tænkte straks at jeg måtte have noget mere i den stil ind i mit hjem.

Er du nysgerrig på, hvordan det så ud inden det nye skab flyttede ind, så se med her.Karkek. collageDSC_0594DSC_0622 DSC_0604 DSC_0612 DSC_0632

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Genbrugsguld, Interiør, Mit Hjem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *