Frøken Fryd & det rullende dessertbord

DSC_0884 DSC_0867Fornyligt stødte jeg på en ret sjov ide. Frøken Fryd – en rullende café med de skønneste lækkerier. Bag ideen gemmer sig Gitte Enevoldsen. Gitte har længe haft en drøm om at skabe sit eget, hvilket nu er en realitet, med både en rullende cafe og en webshop.

Den rullende cafe, udgøres af den fineste gamle veteran campingvogn, som Gitter kører rundt til fester og hyggelige arrangementer. Der er mulighed for at mæske sig i de lækreste kager, is og andre søde sager, samtidig med, at konceptet et sjovt indspark til festlige lejligheder.

På webshoppen, er det muligt at købe fine ting til pynt og borddækning, hvis man vil gøre lidt ekstra ud af fødselsdagen, barnedåben, havefesten eller hvad det nu måtte være.

Jeg er helt vild med Gittes ide, hvorfor jeg kontaktede hende og spurgte om ikke vi skulle finde ud af, at lave noget sjovt sammen. Det er mundet ud i et par fine fotoserier, hvor fra der kan hentes inspiration til oppyntning af sommerens mange fester.

Jeg har glædet mig rigtig meget til at kunne vise frem her på bloggen, hvad der er kommet ud af vores lille samarbejde. Så, hvis du står og skal holde fest eller blot elsker at blive inspireret lige som mig, så hold øje over de næste par uger, hvor jeg viser frem, hvad vi har lavet.

Tjek Frøken Fryds fine webshop ud her! På hjemmesiden er det også muligt at book den rullende cafe til fest, hvis i er blevet en smule lækkersultne.

DSC_0880DSC_0871Frk.fryd collage2DSC_0882 DSC_0847DSC_0845Fr.gryd collage1 DSC_0860DSC_0902

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, DIY, Interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *