Forårsforberedelser

ForspiringForåret er kommet, i hvert fald ifølge kalenderen. Dagene er da også blevet længere og solen skinner lystigt, hvilket bringer det gode humør frem. Vi er kommet i forårsstemning herhjemme, hvilket betyder forberedelser til altanens projekter og ikke mindst sommerens komme. Vi er derfor godt i gang med at forspire en masse lækre planter, som gerne skulle plantes ud, når vejret på et tidspunkt tillader det.

De forskellige planteprojekter indbefatter fire forskellige chilisorter, sorte og røde cherrytomater, bredbladet persille, rucola, grønkål, purløg og tre forskellige sommerblomster. Herudover mangler vi at så fransk estragon, som meget gerne må spire voldsomt. Sidste år fik vi plantet en russisk estragon og den var lige til at smide ud. Den gode smag var der simpelthen ikke, hvilket var noget af en skuffelse. Man er vel bearnaiseelsker!

Hvis i sidder derude og fristes til at komme i gang på egen hånd, så fortvivl ikke, det kan stadig nås. Frø kan købes på nettet, i de fleste supermarkeder eller på en planteskole. Som det fremgår på billederne ovenfor, har vi gang i lidt forskellige drivhusvarianter. Den grønne forspringskasse har jeg købt i Tiger og en større udgave, som vi også har, kan købes i Biltema. Havde i forvejen den klokke som bruges over den ene urtepotte, men havde kun den ene og de andre urtepotter står derfor med fryseposer over sig.

Nedenfor har jeg samlet lidt inspiration til at komme i gang.

Drivhuscollage

 Grow Minidrivhus // Glasklokker // Minidrivhus i plast //Minidrivhus i glas

God solskinsmandag og god fornøjelse!

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: DIY, Udeliv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *