For the love of chairs #3

DSC_0559

Det er blevet tid for at vise endnu en stol frem fra den brogede samling. Denne stol er som de to forgående jeg har vist, se her og her, også en genbrugsanskaffelse. Kender ikke producenten bag den, men det gør den nu ikke mindre fin. Den har efterhånden boet nogle år hos os og har lige for tiden plads ved spisebordet i stuen.

Vi har faktisk to stole af denne model, hvor den anden er med blåt stof. Stolene er på sjov vis fundet fuldstændig uafhængigt af hinanden og jeg er aldrig stødt på nogen magen til siden. Det kunne dog være sjovt nok at vide, hvilket firma eller hvilken møbelfabrik der står bag, so speak up, hvis du sidder derude og ved det!

Når jeg ikke holder fri og tænker på stole, går tiden som måske bekendt for nogle med, at skrive speciale. Vi har knap halvanden uge igen og de seneste uger, har desværre været lidt hårde for vores lille gruppe, med trælse personlige hændelser inde på livet. Vi forsøger dog at holde hovedet oven vande og lukke øjnene en smule, for den irriterende mail der kom retur fra vores vejleder i dag…lalalalala.

DSC_0553SortNappaStolDSC_0549DSC_0557DSC_0572Tæppe: Elvang Denmark // Sidebord: HAY // Stol: Ukendt // Kupler: Loppefund

 

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Genbrugsguld, Interiør, Mit Hjem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *