For the love of chairs #2

DSC_0508

Denne fine stol af Erik Buck, er formentlig min favoritstol af dem jeg har slæbt med hjem igennem tiden. Jeg har købt den i en genbrugsbutik, hvor jeg spottede den ude i baglokalet. De havde lige fået den ind ad døren og den var endnu ikke prissat. Billig blev den ikke, men med hjem skulle den. Sædet var ikke polstret da jeg købte den, hvilket jeg selv måtte i gang med. Jeg er godt tilfreds med resultatet og kunne egentlig godt tænke mig et par stole mere magen til, til spisebordet i køkkenet. Man sidder utrolig godt på dem og så er designet i mine øjne SÅ fint.

Jeg synes at genbrug er et fantastisk koncept. Det at flere og flere indleverer deres ting i genbrugsbutikker er fedt, især når butikkerne støtter et godt formål. Samtidig, er vi ved at indlevere vores ting med til, at gå imod den ret så dominerende ‘brug og smid væk kultur’ som på mange måder hersker i samfundet.

Jeg har købt en del møbler i genbrug igennem tiden, men der er desværre ved at være langt imellem snapsene. Mange steder, særligt i byerne, har efterhånden skruet priserne utrolig højt op og det er ikke nemt at slå en god handel af længere. Jeg finder derfor efterhånden oftere møbler på loppemarkeder og Den Blå Avis, hvis jeg skal gøre et kup.

DSC_0519DSC_0522DSC_0527DSC_0524 DSC_0534 DSC_0541 DSC_0518

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Genbrugsguld, Interiør, Mit Hjem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *