Find den rigtige vasketøjskurv // Inspo

VasketøjskurveIndustriel kurv – Nordal // Bambus kurv – House Doctor // Læderkurv – Habitat // Rattan kurv – HK-living // Bastkurv – ILVA

Godmorgen derude! Jeg håber i nyder sommeren og måske endda ferien? Sommervejret kan diskuteres, da det ikke for alvor, har vist sig fra sin seriøse solskinsside, hele sidste uge, hvor jeg skulle have badet ved stranden. Jeg er egentlig ikke god til, at solbade alt for mange dage, men kunne godt have brugt det gode vejr til udendørs frokoster og aftenmåltider.

Til trods for vejret, er ferien dog blevet nydt i fulde drag, med masser af udflugter og hyggelige stunder. Der har været en del sand involveret i diverse udflugter, på trods af manglende solbadning ved stranden. Jeg har både besøgt en vandrende klit, Råbjerg Knude Fyr, Grenen i Skagen og Den Tilsandede Kirke, for ikke at nævne diverse loppemarkeder, en kanotur og kantareljagt. I fredags vendte jeg så hjem fra sommerhus med familien, og jeg forbereder mig nu så småt på, at ferien er forbi.

Ferien til side. Jeg har længe været på jagt efter en ny vasketøjskurv, men jeg synes ikke, at valget ligger lige til højrebenet. Har i mon samme problem? I så fald, har jeg fundet lidt forskelligt frem til jer, som forhåbentlig kan inspirere. Der er ingen tvivl om, at jeg hælder mest til den industrielle kurv fra Nordal, men lad os være ærlige, den er ikke smadder praktisk. Jeg kunne dog sagtens finde et andet formål til den i indretningen. Skal jeg være mere praktisk, er jeg ret vild med den tofarvede kurv i rattan, fra HK-living. Jeg vil meget gerne høre, hvilken kurv i foretrækker? Og giv endelig jeres gode bud tilkende i kommentarfeltet, hvis i har andre forslag til den perfekte vasketøjskurv ♥

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *