Farven blå

0b8536db0222e8954a1143dda9907ad6Blå er min absolutte yndlingsfarve og det er da selvfølgelig også derfor, at blå indgår i bloggens navn. Jeg er især vild med mørkeblå/marineblå, hvorfor jeg går og overvejer om vejen frem er, at male en væg blå i stuen. Jeg tror jeg har nævnt mine overvejelser om det før, her på bloggen, og jeg er tydeligvis ikke kommet videre. Tiden har godt nok heller ikke været til det midt i specialeskrivningen, men nu er den tid ovre og det er tid for at tage stilling til, hvad der skal ske.

Jeg tænker, at det skal være væggen bag sofaen i tv-stuen der skal males, hvis det bliver. I kan se billeder af tv-stuen her, så i kan se, hvad den blå farve skal matche. Den orange lampe skal skiftes ud på sigt og overvejer også et mere farveneutralt tæppe under sofabordet, just so you know. Hvad tænker i? Vil meget gerne høre jeres mening 🙂 Der er så mange smukke farver derude, som jeg forestiller mig kunne gøre sig godt på vores væg.

Jeg har fundet nogle inspirationsbilleder frem til jer, med den farvenuance jeg har i tankerne, enjoy!

blåvæg Indigo-Dining-e1404316797655 1---the-bar-cart-2---maybe-you-could-do-a-gallery-wall-in-your-living-room-you-could-do-a-mix-of-your-own-artwork-prints-or-pictures-by-other-artists-you-like-and-pictures-of-a-fruit1 // 2 // 3 // 4 // 5

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration

4 thoughts on “Farven blå

  1. BLAA NORD Post author

   Du har så ret 😛 Kan jo altid males over, når jeg får trang til at afprøve en ny farve. Har dog også lidt en fidus til sart grøn, så skal lige overveje, hvilken farve der vinder. Der er alt for mange pæne farver!

   Reply
  1. BLAA NORD Post author

   Hej 🙂
   Jeg har koden på en blå vægfarve der ligger sig tæt op af dem på billederne. Den er fra Dyrup og hedder midnat, kode B38.
   Held og lykke med projektet 😉
   Kh Anne Cathrine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *