Et julebord

I morgen er det juleaften. En aften som mange gør noget helt særligt ud af og bruger megen forberedelsestid på. Personligt elsker jeg et smukt dækket julebord, som agerer samlingssted for en ofte overdådig middag.

Dette er mit bud på et hyggeligt julebord med få, men overkommelige deltaljer. Bordpynten krævede en eftermiddagstur i skoven, hvilket absolut ikke er nogen straf. De hvide stjerne er flettet fra egen hånd. Jeg må tilstå, at det nok er meget godt at denne tjans ikke er en fuldtidsbeskæftigelse for mit vedkommende, da jeg i så fald aldrig ville få føde på bordet. Det tog mig næsten en hel dag at flette omkring femten stjerner, hvilket vist ikke er noget at skrive hjem om.

Julebord 10Julebord 1Julebord 4Julebord 2Julebord 5Julebord 6

Tip: Køb smukke og dekorative duge i genbrug for at opnå et personligt og anderledes bord når der skal dækkes op til særlige stunder.Julebord 8Julebord 7Julebord 9Julebord 11

Jeg er absolut nysgerrig på, hvordan andre dækker et fint julebord med kreative, traditionelle og personlige påfund. Smid derfor gerne et billede op på instagram med #blaanordjulebord.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, DIY, Interiør, Jul

2 thoughts on “Et julebord

  1. BLAA NORD Post author

   Hej Louise,
   Mange tak for dine søde ord 🙂 Dugen er et genbrugsfund, så bliver desværre nok lidt svært at finde en magen til. Du må ud og kigge i genbrugsforretninger, er sikker på der findes en masse smukke duge derude. Kh Anne Cathrine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *