Et blåt hjørne

DSC_9967

Flytningen til den nye lejlighed er veloverstået og vi er så småt ved at have styr på lejligheden. En flytning er dog en proces og der kommer nok til at gå lidt tid endnu, før end vi er helt på plads. Det gør mig ikke spor, da vi kan gå og hygge os med de sidste detaljer. Især det at beslutte, hvor alle billeder skal hænge kan tage tid og måske der skal lidt nyt til samlingen?!

Lidt nye møbler skal der også til samlingen for, at her kan blive helt godt. Især stole har vi en smule mangel på. Med to spisepladser, kontorplads og et par læsekroge, er det for vores vedkommende uundgåeligt med flere stole og indtil videre, er der allerede flyttet tre nye ind.

Vi købte den gamle FDB Børge Mogensen klassiker, som kan ses på billederne, kort før flytningen, med henblik på at den skulle være kontorstol. Synes dog den virker en smule lav når man sidder i den ved et bord og nu har den altså fået plads i en af spisestuens kroge. De to andre stole vi har købt bor i køkkenet og dem må jeg vise frem en anden dag.

DSC_9975DSC_9934

– På denne hylde bor et par af mine coffee table books. Den forreste, Decorative Art 50s, er en fødselsdagsgave og også den nyeste bog i samlingen. Bagerste bog, Illustration Now, købte vi på en sommerferie i Gdansk. Faktisk har vi gjort det til lidt af en tradition at købe en fin sketch bog eller coffee table book med hjem fra ferie, hver gang vi er et nyt sted.

DSC_9935DSC_9970

– Blå er min absolutte yndlingsfarve, hvilket også skinner igennem i denne krog. Jeg har forsøgt at samle mine blå favoritter, som faktisk alle er loppe- og genbrugsfund, på nær fuglen af Kay Bojesen. 

DSC_9968 DSC_9955– De fine æsker er fra Søstrene Grene. Jeg er ret vild med flotte opbevaringsæsker og kunne slet ikke stå for disse.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør, Mit Hjem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *