En tur på loppemarked

AvisholderFerien nydes i fulde drag her på matriklen. I torsdags var vi på den hyggeligste udflugt sammen med min mormor, hvor vi havde hjemmesmurte madpakker med og i går var vi tidligt oppe for, at nå på loppemarked, mens de gode ting stadig var at finde. Vi kom tilsyneladende lige til den tidlige side, da folk knap var stået op og kommet ud af deres campingvogne. Heldigvis var der rig mulighed for, at gå rundt og lure lidt ind af vinduerne i de forskellige telte.

Jeg synes selv, at vi kom hjem med nogle virkelig fine ting. Er helt vild med avisholderen, som kan hænges op på en væg og de to håndbankede kobberlamper, som skal hænge over spisebordet i stuen. Den lille hylde med skuffe skal sælges videre. Der var også allerede nogle der gerne ville have købt avisholderen inden vi havde forladt loppemarkedet, men den er jeg ikke helt klar til at skille mig af med endnu. Måske på et senere tidspunkt.

Til over spisebordet i stuen, har vi egentlig to gamle københavner gadelamper stående, som vi gerne ville have op. Desværre er lofterne en smule sænkede med en plade her i lejligheden og da vi bor til leje, tør vi ikke rigtig at tage chancen og hænge dem op – tænk om loftet faldt ned, hehe. Synes dog, at kobberlamperne er et virkelig fint alternativ, da de også har det rå og industrielle i udseendet, som gadelamperne.

I morgen går turen på loppemarked igen, så må vi se om der er noget spændende at opdrive der. Hele sommeren i år, for vores vedkommende, kommer i det hele taget til at bestå af en del loppeture. Jeg ser især frem til at komme til Blokhus i sommerferien i forventningen om, at det smukke Nordjylland gemmer på en masse gode skatte. Lad mig endelig høre, hvis i kan anbefale nogle gode loppemarkeder eller genbrugsbutikker, som er et besøg værd fra weekenden i uge 29 og hele uge 30.
TeakhyldeDSC_1820

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Genbrugsguld, Interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *