En spisestue // My home

DSC_9813

Jeg var over vores spiseafdeling af stuen den anden dag for at forevige en del af vores hjem, som snart skiftes ud med nye rammer. En decideret spisestue er det nok ikke helt, da vores stue er et stort rum som blot rummer spisebord i den ene ende, men fint har det fungeret.

Egentlig havde jeg planer om at der skulle laves en del om inden jul, fordi jeg simpelthen ikke kan lade være. Lagde det dog på hylden igen da vi pludselig skulle flytte. Sagen er dog den, at når møblerne herhjemme har haft en plads i en vis rum tid får jeg kriller i fingrene og der må ske noget nyt. Det udmønter sig derfor ofte i en møbelrokade og nogle gange i en udskiftning af et møbel.

Flytningen har godt nok ikke afholdt mig fra at rykke rundt i den anden del af stuen, men synes det var lige grov nok at begynde at flytte bogkasserne, for kun en måneds tid. Vi skal selv sætte lejligheden i stand ved udflytning og der er allerede rigeligt med huller der skal spartles. Jeg holder mig derfor i skindet lidt endnu. Men, om KUN to uger er vi allerede i den nye lejlighed og jeg glæder mig voldsomt til at kunne dimse rundt i nye og spændende omgivelser.

DSC_9801DSC_9822DSC_9829DSC_9824DSC_9788

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Mit Hjem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *