En juletradition + en vinder af konkurrencen

thumb_DSC_3200_1024thumb_DSC_3192_1024Bloggens aller første konkurrence er slut og jeg har fundet en vinder. Først vil jeg dog gerne lige sige tak til alle dem der har deltaget og velkommen til alle de nye læsere. Det har været helt vildt hyggeligt at læse alle jeres kommentarer og høre om de juletraditioner i har ♥ Og så til en vinder. Jeg har benyttet mig af random.org som rystede posen for mig og trak Astrid Poulsen op af hatten. Et stort tllykke til dig Astrid, jeg har sendt dig en mail.

Når nu i har fortalt om alle jeres hyggelige juletraditioner vil jeg da også dele en af mine med jer. En særlig juletradition i min familie er, at samles hos min moster og onkel den første søndag i advent. Det har vi gjort alt den tid jeg husker og forhåbentlig bliver vi ved, langt ud i fremtiden endnu. Dagen starter med en lille velkomst, hvorefter mænd og kvinder deler sig op. Mændende går på jagt og os damer går i krig med juledekorationer og adventskranse. Der bliver altid hygget godt igennem, og spist æbleskiver og drukket gløgg over dekorationerne, efter mændende er hjemvendt fra jagt.

Min moster er blomsterdekoratør og har virkelig godt styr på det der med dekorationer, hvilket gør hende ret så god at have ved hånden, hvis man går kold i et projekt. I år kom jeg både hjem med kalenderlys, to adventskranse, som kan ses her og her, to juletræer nede fra skoven og lidt krukker med pynt. Et ret godt udbytte, hvis jeg selv skal sige det. Dekorationen til mit kalenderlys fik min moster dog æren af, da tiden blev en smule knap for mig. Det der med at tidsestimere mine kreative projekter kan altså godt være lidt af en udfordring nogle gange, når man gerne vil nå det hele på den halve tid.

Vi har alle dage stået i min mosters butik, men da hun lukkede den for få år siden, har vi efterfølgende stået i det fineste orangeri i min moster og onkels frugthave, med udsyn over marker, skov og sø. Men til i år havde min moster fået lavet et super lækkert ‘værksted’ i den ene staldbygning af gården, hvor vi kunne stå og sysle, og uanset hvor vi har stået igennem tiden, har det altid været den mest hyggelige dag. Selvom vi ikke stod i orangeriet i år, skal i lige have et par stemningsbilleder derfra. Jeg er helt skudt i stedet og drømmer da selvfølgelig selv om et orangeri med tilhørende udsigt en dag.

thumb_DSC_3212_1024thumb_DSC_3207_1024thumb_DSC_3211_1024thumb_DSC_3226_1024

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Jul, Udeliv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *