Eight Inspiring Dining Areas

Spisekro.inspo6

Den anden dag viste jeg jer, hvordan vores spisekrog i køkkenet ser ud. Da jeg ikke helt ved, hvad der skal blive af det fine Omann Junior bord, har jeg været i gang med at søge inspiration til andre måder, at indrette spisehjørnet på. Jeg har derfor lavet en lille samling af billeder til jer, over nogle af de fine ideer, som jeg godt kan lide.

Jeg er helt vild med spisekrogen på det første billede, hvor der er lavet en bænk op af væggen. Y-stolene gør mig bestemt heller ikke noget! Der er altså et eller andet hyggeligt over, at have en bænk ved sin spiseplads og jeg kunne virkelig godt finde på, at gøre kunsten efter.

Problemet med en bænk er dog, at den ikke spiller super godt med et rundt bord, hvis man gerne skulle have flere siddepladser ud af bænken. Og jeg kan virkelig godt lide den dynamiske form, som et rundt bord har. Jeg må vist lige gå og summe lidt over, hvad der smager mig bedst, før den endelige beslutning tages.

Der kommer alligevel heller ikke til at ske noget derude, før specialet er afleveret. Har deadline om ca. to uger og forstår virkelig ikke, hvor tiden er blevet af. Jeg er dog heldigvis ikke nået dertil endnu, hvor specialet hænger mig langt ud af halsen. Tværtimod bliver det en smule sørgmodigt, at skulle aflevere, da jeg befinder mig utroligt godt i min lille tomands specialegruppe.

God solskinsfredag til jer!

Spisekrog-alvhem1 Spisekrog-alvhem5Spisekrog-alvhem3Spisekrog-alvhem2SpisekroginspoSpisekrogInspo7SpisekrogFantasticfrankSources: 1/2/3/4/5/6/7/8

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *