Details #1

FantastikF-detaljer4375525, entranceFantasticF-detaljer2Stadshem_detaljer4425259, entrancePerJansson_detaljer11. Fantastic Frank // 2. Entrance // 3. Fantastic Frank // 4. Stadshem Fastighetsmäkleri // 5. Entrance // 6. Per Jansson Fastighetsförmedling

Tit og ofte finder jeg inspiration og får gode idéer ud fra alle mulige små detaljer omkring mig. Det kan være et møbels konstruktion, et fint materiale, farven på en blomst eller grøntsag, små stilleben eller noget helt andet.

De små detaljer i boligindretningen er det der er med til at gør et hjem personligt og unikt. Jeg husker langt fra alle de små ting jeg støder på i dagligdagen, som inspirerer mig, og dog tror jeg alligevel på, at de lagres et eller andet sted i baghovedet, som en ubevidst guide til når jeg kaster mig ud i nye projekter. En ting er i hvert fald sikker, jeg elsker at få ny inspiration, hvorfor jeg gerne vil dele noget af dét med jer, som i mine øjne er fint og inspirerende.

Støder jeg på inspirationskilder i hverdagen, som jeg nødigt vil glemme, er telefonen for det meste en god hjælp til hukommelsen. Søger jeg bevidst efter ny inspiration, er et andet godt værktøj Pinterest. Jeg elsker hvordan jeg kan kategorisere billederne efter tema, som gør det nemt og let tilgængeligt at finde rundt i de mange billeder, der hurtigt akkumulerer sig på ens feed. Se, hvad min Pinterest gemmer på her!

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *