Det skønne udeliv // Inspiration til altanen

Altaninspo1Godt nok er vejret ikke super godt i dag, men altansæsonen er for nogle så småt gået i gang og det er forhåbentligt snart vejr til, at plante alt det grønne ud. Hvilken bedre måde at bruge en grå regnvejrsdag på end altaninspiration og plantedrømme.

Jeg er mere end klar til at give mig i kast med det grønne udeliv, men de endelige planer for, hvad der skal ske, er endnu ikke lagt fast. Vi har været heldige at have altan i alle de tre lejligheder vi har boet i, men jeg har endnu ikke haft glæden af, at gøre vores nuværende altan hyggelig og sommerklar.

Jeg er derfor brugt tid på at søge rundt for at finde ud af, hvad jeg kan lide, og i skal ikke snydes herfor. Egentlig, er jeg i store træk meget bevidst om, hvordan jeg gerne vil have min altan til at se ud, men da vi kun bor til leje, har jeg ikke planer om at realisere alt.

Helst så jeg gerne, at vi havde vores underboers altan. Den ligger selvsagt under vores og er dermed overdækket, hvilket giver en hyggelig hulestemning i mine øjne. Det aller bedste ville dog være et tilgroet planteoverdække, som på sidste billede. Derudover må en altan, for mig at se, gerne være tæt beplantet med planter i forskellige niveauer, ligesom på det første billede. Når det kommer til stykket, er grøn, frodig og oase-agtig vist de tre begreber, der beskriver mine altandrømme bedst.

Jeg håber at billederne kan inspirere jer. Er du nysgerrig efter mere, så klik over forbi min side på Pinterest og bliv inspireret yderligere. God fornøjelse!

altancollage4altancollage5alvhenmakleri-altanplantehyggedeco-balcon-charme-1AltanstemningSources: 1/2/3/4/5/6/78/9/10

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør, Udeliv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *