Den romantiske adventskrans

DSC_9391_1024DSC_9397_1024Så blev det fredag. Jeg ligger pt i sofaen med benene oppe og en film på tv’et. Jeg er rimelig mæt oven på et måltid med hjemmelavet bearnaise og bøf, samt æbleskiver fra tidligere i dag. Vi har nemlig haft eftermiddagsbesøg af lidt familie til julehygge, hvor vi fik hjemmelavede æbleskiver og gløgg. Jeg kan ikke sige det nok gange, men er altså virkelig fan af julen og de hyggelige stunder julen bringer med sig.

Jeg har endnu en adventskrans klar til jer i dag og det er blevet tid til en lidt mere romantisk en af slagsen. Synes at hortensiaen gør, den ellers klassiske adventskrans, feminin og lun i udtrykket.

Fremgangsmåde
Grannet er bundet på en almindelig halmkrans. Samtidig med, at jeg har bundet grannet på, har jeg bundet små buketter af hortensia og ellekogler ind i blandt. Kransen er bundet op med vindseltråd og lysene er stukket i med små metalspyd i bunden.

Har du ikke fulgt med i løbet af ugen, kan du se mit bud på den klassiske krans her, avancerede krans her og kreative krans her.

DSC_9354_1024

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, DIY, Jul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *