Den klassiske adventskrans

DSC_3304DSC_3277Yay, julen er endelig over os. Godt nok tyvstartede jeg for flere uger siden herhjemme, men nu, hvor første søndag i advent har passeret og vi i dag skriver 1. december, er det afgjort tilladt at gå all in på alt der har med jul at gøre.

Egentlig har jeg ikke så meget julepynt igen, selvom julepyntskassen syner stor. Det der for alvor skaber julestemningen her i hjemmet, er juledekorationerne, adventskranse, ting samlet i naturen, vores juletræ og ellers en lille smule pynt hist og her. Det er første gang i år, vi har skulle pynt op i vores nuværende lejlighed og det er nu altid sjovt, at pynte op i et nyt hjem. Jeg stiler selvfølgelig efter den gode stemning, hvorfor vi allerede fik juletræ i søndags. Faktisk skal vi have hele to juletræer i år, da jeg også har sørget for et mindre et til spisestuen, som kommer op i weekenden. Bare kald mig Gertrud Sand!

Nå, men jeg har været i fuld gang med at lave adventskranse og ja, det er i flertal. Godt nok har vi passeret 1. søndag i advent, men det skal ikke afholde mig fra at komme med mine forskellige bud på dette års adventskrans. Er aldrig for sent at går i gang, om man ikke har lavet en endnu, og skulle i allerede have lavet en, kan i da altid lave en mere. Dagens krans har jeg selv bundet med gran på en halmring, stoppet fire lys i og bundet lidt rustik snor om, BUM! Har set at flere supermarkeder sælger grankranse, hvis man ikke gider at binde en selv.

Jeg har fem virkelig fine forslag til dette års udgave af en adventskrans, som dækker over den klassiske, den nemme, den avancerede, den kreative og den romantiske. I får dem alle at se i løbet af ugen, så i kan nå at blive klar til næste søndag.

Ellers kan i blot glæde jer til en skøn december her på bloggen, som bliver fyldt med juleinspiration, bloggens første giveaways og højt humør ♥

DSC_3302

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Jul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *