Den avancerede adventskrans

DSC_3174DSC_3182DSC_3170Dagens adventskrans er en mere avanceret en af slagsen. Jeg kan heller ikke tage æren for den, men det kan min dygtige moster. Jeg tænker derfor at den skal på banen i dag, så i kan nå at komme i gang med den i god tid, så den kan være klar til på søndag, hvis i kaster jer over denne skønhed.

Jeg kunne godt selv overveje at kaste mig ud i denne fine udgave af en adventskrans næste år, hvis jeg da kan finde tålmodigheden til det.

Fremgangsmåde
Adventskransen er lavet på en klassiske halmkrans, som fås i forskellige størrelser. Koglerne er bundet på med vindseltråd og få limet på med limpistol, hvor der var huller efter opbindingen. En nemmere løsning kunne være at lime alle kogler på, om man ikke vil binde dem på. Nå, men efter at koglerne er monteret er der limet barkstykker på hist og her. Lysene er sat på med metalspyd i bunden og sidst er der stukket lidt fyrgrene i, hvor det lige har passet efter udseende og smag.

Om i kaster jer ud i nogle af kransene som kommer på bloggen i løbet af ugen, ville det være rigtig hyggeligt om i vil dele jeres resultater på Instagram. Tag jeres krans med #blaanord ♥ God fornøjelse!

DSC_3167DSC_3171DSC_3169

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, DIY, Jul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *