De fineste toilettasker // House of Hackney

Washbag_collageJeg har kastet min kærlighed på, for mit vedkommende, et nyopdaget mærke – House of Hackney. Jeg er fuldstændig vild med de fine mønstre og motiver, som præger deres mange produkter. Hvis man udelukkende er til det simple og minimalistiske, er dette nok ikke mærket man skal satse på.

Deres sjove og fine prints, er gennemgående i deres sortiment, så hvis man kunne tænke sig en stue i komplet palmemønster, fra tapet til lamper og møbler, er det altså muligt. Lige dét er nok ikke sagen for mig, men jeg må tilstå at være vild med flere af deres ting. Især de flotte toilettasker med dyr og palmer kunne være med til, at gøre min ferie lidt sjovere. Nu, hvor feriesæsonen er skudt i gang, ville det da være oplagt med en ny, lækker toilettaske.

Jeg ved ikke helt, hvilken version jeg ville vælge, men det ville enten blive den grå med dyr eller den med grønne palmer og hvid baggrund. Hvilket mønster ville i vælge?

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Personlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *