Botanisk oase // Indret med planter

CollagebotanikTapet // Botanisk pude // Grafisk pude // Botanisk print // Lounge stol // Vaser // Photo: vtwonen

Store planter, grønne vægge og botaniske prints, har indtaget sin plads i boligindretningen og jeg er vild med det. De grønne nuancer og mange planter giver en rolig stemning, og en følelse af indendørs oase. Jeg er ret tosset med, at naturen har fået den plads i indretningen som den har, og jeg har derfor fundet nogle ting frem til jer, som da lige kan sætte prikken over i’et i jagten på den perfekte oase.

Især den flotte palmestol fra GUBI, er da for sej. Er den lige i overkanten, kan man nøjes med det virkelig fine botaniske print og et par grønne planter. Er man til gengæld modig, synes jeg helt sikkert, at man skal tapetsere en væg i stuen med palmer.

Apropos palmer, så har vi jo nærmest haft sydlandsk stemning og tropisk klima herhjemme de sidste mange dage. Det er jo super lækkert, men hold nu op, hvor har det været ulideligt varmt om natten. Luften har jo nærmest stået stille. Jeg satser på at en omgang regn og torden i aften, kan fortynde luften en smule, dog må sommervejret gerne forsætte i den kommende uge. På trods af de lidt for hede sommernætter, har det været super godt loppemarkedsvejr, hvilket jeg har udnyttet til fulde i denne weekend. Jeg slæbte min kæreste med på marked både i fredags og i dag, og vi er kommet hjem med nogle ret gode ting. Fredagens fund viste jeg frem i går og de nyeste fund fra i dag, kommer på bloggen i løbet af ugen. Jeg elsker, elsker, elsker at loppesæsonen er i gang ♥

God torden- og regnvejrsaften til jer. Her står den på film og rester.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration, Interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *