A Very Etsy Christmas

etsyjul11. Træklokke // 2. Træstjerne // 3. Personlig julesok

Jeg eeeelsker jul! Det er simpelthen noget af det hyggeligste ved denne mørke tid og jeg ser altid frem mod julen med stor glæde og spænding. Om det stod til mig kunne julen uden problemer sagtens blive ved helt til påske.

Så snart efteråret er over os, begynder jeg at se frem mod julen og når vi er omkring efterårsferien, hvor de første butikker begynder med pynt, kribler det åndsvagt i mine hænder for at pynte op. Vi har dog en aftale herhjemme om, at jeg tidligst starter med pynten i midt november og det er heldigvis lige om lidt. Måske jeg så småt begynder at juledimse i næste uge, men hva pokker gør en uge fra eller til også – så længe det er en uge i den rigtige retning vel at mærke!

Hvordan er jeres forhold til julen? Skal den helst ikke starte for tidligt eller er i lige så tossede med den som jeg er? Nå, men jeg har i hvert fald fundet lidt fine juleting frem til jer fra skønne Etsy. Jeg er særligt vild med den fine klokke i træ – den kunne godt få plads på et af de to til tre juletræer vi skal have herhjemme.

etsyjul24. Strikket julesok // 5. Stjerne med lys

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Jul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *