5 soveværelser i sort, grå og hvide toner

Stadshem_soverumSovev.inspo-alvhemm.1BedroominspoFantasticFrankSovev.inspo-alvhemm.2Sovev.inspo-alvhemm.31. Stadshem – Jonas Berg // 2. Alvhem // 3. Fantastic Frank // 4. Alvhem // 5. Alvhem

Soveværelset er det sted, hvor vi restituerer om natten og lader op til en ny dag. Derfor er det også vigtigt, at et rum som soveværelset udstråler ro, og meget gerne varme og hygge. Et soveværelse må gerne være lidt som en hule, hvor der er rart at være og slappe af.

Balancen af møbler i et soveværelse kan være svær, da der helst ikke skal være for mange overflader som samler støv, men heller ikke for lidt møbler så rummet virker tomt og upersonligt. Skal man undgå for mange møbler, men stadig bevare hyggen, kan tæpper, billeder og pyntepuder i sengen være med til at samle rummet. Da sengen ofte er det største møbel i soveværelset, betyder det meget om den ser indbydende ud. Lidt forskellige puder og sengetøj i rolige farver, og måske et lækkert sengetæppe i stik eller uld, kan gøre meget ved udtrykket. Det gode ved puder, tæpper og sengetøj er, at det nemt kan skiftes ud uden det behøver at være dyrt, hvilket gør det overskueligt at pifte soveværelset op.

Vi er pt. ved at få udbedret en fugtskade på vores ydermur i soveværelset, som har holdt mig tilbage med at gøre noget ved de ting jeg gerne vil have lavet. Vi skal dog højst sandsynligt hen på den anden side af jul, inden soveværelset står klar med udbedret væg. Indtil da, har det vel også sin charme at væggen står helt rå, uden tapet. Egentlig måtte manden der laver det meget gerne have fjernet alt tapet om det stod til mig, da jeg virkelig hader savsmuldstapet, gru!

Husk, at jeg lige nu har en konkurrence i gang her, hvor du kan vinde en fin præmie fra Ib Laursen. Alle er velkommen til at deltage og vinderen trækkes på onsdag.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Boliginspiration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *