2. søndag i advent // Bloggens første giveaway

Untitled design
Det er blevet tid for at tænde andet lys i adventskransen og samtidig bloggens første giveaway, yay! Godt nok er julen hjerternes tid, meeen også lidt gavernes tid, hvorfor i da skal have muligheden for at blive forkælet her på bloggen.

I dagens konkurrence udloddes et sæt på tre fine juletræer i metal fra Ib Laursen. For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar til indlægget, hvor du fortæller om din bedste juletradition, inden onsdag den 9/12 kl.12.00 ♥

Det er ikke noget krav for at deltage i konkurrencen, men i kan altid følge bloggen på henholdsvis Facebook, Bloglovin og Instagram – og jeg bliver så glad om i gider. Jeg sætter utrolig stor pris på alle jer der allerede følger med, i gør det nu noget sjovere at sidde bage skærmen og stykke indlæg sammen.

Jeg trækker en vinder onsdag og annoncerer vinderen her på bloggen i løbet af dagen, så hold øje med om du måske er den heldige vinder.

Konkurrencen er blevet til i samarbejde med Ib Laursen. Er du lige som jeg vild med Ib Laursen, så se flere af deres lækre produkter lige her.

Er du nysgerrig efter mere af BLAA NORD? Følg bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram.

Posted in: Interiør, Jul

30 thoughts on “2. søndag i advent // Bloggens første giveaway

 1. Sarah

  Min bedste juletradition er at lave juledekorationer og pynte op i den første advents weekend 🙂 Så for man rigtig startet december ud med et skud jul 🙂

  Reply
 2. jane z

  jeg elsker hver søndag i december. her laver vi altid en juleting sammen. det kan være konfekt, hente kogler i skoven, bage, eller flette et julehjerte.

  kh
  jane z

  Reply
 3. Mai Nguyen

  Min bedste juletradition er når hele familien er samlet og vi danser rundt om juletræet, hvor vi så præcis kl. 20:00 åbner julegaverne! 😀

  Reply
 4. Miatilda Andersen

  Min bedste juletradition er at min søn, på 13, og jeg, i fællesskab aftaler hvad vi har lyst til at lave i julen, og dagene omkring. Min dreng har Aspergers, som er en form for autisme, og det glæder mig så meget at han kan sætte ord på hvad han magter og gider. Vi ligner hinanden rigtig meget, så jeg har aldrig følt at jeg gik glip af noget. Men bare det, kun at tage til ting fordi man har lyst, er en utrolig lettelse.
  Miatilda A // Aimlovelive@gmail.com

  Reply
 5. Maria Ørum

  Den bedste tradition er når vi alle mand,tager ud for at fælde vores juletræ.
  Bagefter tager vi hjem og spiser æbleskiver 🙂
  Glædelig jul

  Reply
 6. Astrid Poulsen

  Min yndlings juletradition er helt sikkert at spise risengrød d. 23., hvorefter vi alle sammen bidrager til at pynte juletræet, og der ryger naturligvis også altid en portion risengrød op på høloftet samt en ordenlig portion i køleren til risalamande! 🙂

  Reply
 7. Line Nielsen

  Hvert år holder mine forældre en pakkeleg dag. Det er typisk i midten af december. Vi starter ud med at lege pakkeleg, som ofte tager alt for længe, og hvor voksne ter sig som børn. Herefter spiser vi hjemmelavet klar suppe med hjemmelavede mel- og kødboller. Sidst på aftenen slutter vi af med at få svensk juleskinke, som er en tradition fra min afdøde farmor fra Sverige ❤️

  Reply
 8. Nanna

  Elsker julen og alle dens traditioner. Vi starter allerede i november med at samle familien på skovtur, derefter spiser vi æbleskiver og drikker varm kakao. Så hygges der med papirklip og julefilm inden vi spiser aftensmad. En rigtig hyggelig tradition, som startede da mine forældre tog min søster og jeg med i skoven … og nu medbringer vi så vores mænd og tilsammen 9 børn 🙂

  Reply
 9. Camilla A

  Hvor er de fine!
  Den bedste tradition er den 23. december, hvor hele familien er samlet til risengrød og julegodter og pynter årets juletræ. 🙂

  Reply
 10. maibritt j

  jeg skal se Disneys juleshow på sofaen med dynen med min far, ellers er det ikke jul 😀 og det er på trods af at jeg er 23 og ikke bor hjemme og iøvrigt holder jul med min kærestes familie hver andet år 😀 det SKAL nåes

  Reply
 11. Louise O

  Hvor er de søde 🙂
  Glæder mig til at se hvad du finder på fremover her på bloggen…
  Følger med på Instgram, men hedder intet der kan associeres til mit navn

  Reply
 12. Jeanne Dideriksen

  Min bedste juletradition er… At lave juledekorationer, pynte op og bage – alt sammen d. 1. søndag i advent. Min far døde af kræft 57 år gammel d. 1. december for 4 år siden, og vi vidste godt at han ikke ville leve helt til jul, så vi besluttede at jule igennem d. 1. advent i stedet…. Siden da, har vi holdt fast i den tradition, og samles hjemme ved min mor. Mine to yngste børn kan ikke huske deres morfar, men de ved godt at vi føler, at han er lidt ekstra med os denne dag… Det betyder uhyre meget for mig <3

  Tak for gavechancen og glædelig jul.

  Reply
 13. pia sroka

  Min bedste juletradition er, at vi tager ud i skoven 3 advent, og fælder vores juletræ, bagefter tager vi altid hjem og spiser hjemmelavede æbleskiver, mens vi laver julepynt til juletræet, så hyggeligt. 🙂

  Reply
 14. Daniella Lind

  Det må klart være, at vi julehygger som familie hver søndag i advent. Så tager vi fx i den Gamle by i Århus eller i skoven og bare er nærverende uden mobiler 🙂

  Reply
 15. Camilla

  Plejer i starten af december at bage sammen med min mor og søster. Vi bager altid pebernødder, og som regel bliver de SÅ dårlige og mindst 10 gange større end de oprindelige!! Smagen er grufuld, men hyggen er alt det værd !!

  Reply
 16. Heidi R.

  Synes der er så mange gode traditioner, men den bedste er når vores familie selv fælder juletræ. Jagten på det bedste træ er lige sjov hver år, og når det er fundet fejres det selvfølgelig med dejlig varm gløgg 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *